Over Festival Sunsation

Stichting Zonnewende

Festival Sunsation wordt van oudsher georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Zonnewende. Het bestuur van de stichting bestaat uit: Thom Ummels, voorzitter; Dick Nauta, penningmeester; Joke van den Brink, secretaris; Jacob van Olst, algemeen bestuurslid; Rinkje Tromp, algemeen bestuurslid; Martine van Kampen, algemeen bestuurslid. Bas Visscher adviseert het bestuur op communicatief gebied.

Land Art Flevoland

Observatorium Robert Morris is een van de landschapskunstwerken van Flevoland. Land Art Flevoland is een zelfstandige stichting die monumentale landschapskunstwerken in Flevoland onder de aandacht brengt en werkt aan de versterking van de collectie.

Foto: Gert Schutte. Via Land Art Flevoland

Flevo-landschap

Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten. Het Flevo-landschap beheert Observatorium Robert Morris.

XL De Ateliers

Stichting XL De Ateliers is een broedplaats en productiehuis op het gebied van kunst en cultuur in Flevoland. XL De Ateliers is producent van Festival Sunsation.

Partners & begunstigers