Over ons

Social media

Instagram
Facebook
Twitter

Contact

Willemsparkweg 64H
1071 HK Amsterdam
info@hamagallery.com
+31 (0)20 8461803

Wij geloven dat een galerie een ruimte kan zijn waar kunst en mensen elkaar grenzeloos ontmoeten. Hama Gallery deelt de toewijding van onze kunstenaars om te experimenteren buiten de vier muren van de white cube om. De galerie is open. Voor de intimiteit van privĂ©bezoeken, de dynamiek van informele walk-ins en collectieve vieringen van kunst in onze tuin. 

Hama Gallery nodigt kunstliefhebbers, verzamelaars en professionals uit in een ruimte van opkomende kunstenaars en hedendaagse inzichten. Stap de galerie binnen om kunst op een andere manier te ervaren. Hama Gallery breekt met traditie om de nieuwsgierigheid van de kijker te stimuleren en de originaliteit van de kunstenaar te vieren.   

Hama Gallery is de visie van onze galeriehouder Nina Hama, aan wie de interesse voor kunst werd overgedragen door haar ooms – beiden kunstenaars. Geboren in Koerdistan en opgegroeid in Nederland, bracht Nina haar jeugd regelmatig door in ateliers en galeries. Ze hielp bij de opbouw en openingen van exposities, observeerde de gesprekken die kunstliefhebbers met elkaar voerden, hielp bij de verkoop van kunstkaarten en liep vaak rond met een camera om de evenementen vast te leggen. Haar impressies van deze momenten vormen de basis van Hama Gallery.  

Bezoek onze galerie om frisse exposities te bekijken, verrijk je collectie met iets origineels of vind kunstobjecten voor alledag op onze webshop.  

Hama Gallery is opgericht in 2020 in Amsterdam.

Team

Nina Hama 
Galeriehouder
nina@hamagallery.com

Annemarijn van der Kolk
Galerie assistent
annemarijn@hamagallery.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is registered on wpml.org as a development site.